+385 99 821 5383 info@daviho.com

Become a Partner

BUDITE NAŠ PARTNER

Ako ste vlasnik ili upravitelj vile/kuće za odmor na relaciji Split – Solin – Kaštela – Dugopolje – Trogir – Čiovo – obratite nam se s povjerenjem i postanite naš partner. Današnje potrebe turističkog tržišta i gostiju ponekad prelaze mogućnosti pojedinca, stoga Daviho nudi potpunu organizaciju slobodnog vremena gosta vaše vile dok boravi u njoj ili van nje. Bez obzira radi li se o dostavi hrane, organizaciji izleta, besplatnoj pick up usluzi, Daviho nudi sve te mogućnosti.Svojim gostima obogatite doživljaj dok odsjedaju u vašem objektu i podignite vlastitu uslugu na višu razinu dajući svom gostu mogućnost da iskusi sve doživljaje dok je u Dalmaciji.

ŠTO DOBIVAM PARTNERSTVOM S DAVIHOM?

  • Svim našim partnerima osiguravamo uslugu brige o gostu dok se nalazi u Vašoj vili.
  • Izbjegnite stres : Daviho nudi niz usluga kojima će boravak Vašeg gosta biti upotpunjen kako bi maksimalno iskoristili svoj odmor
  • Poznavajući Vas i Vaš objekt, osiguravamo vrhunsku kvalitetu usluge i opreme
  • Daviho djeluje već 5 godina stoga budite sigurni da ste u dobrim i profesionalnim rukama
  • Obogatite vlastitu ponudu nudeći više i bolje te se istaknite među brojnim ponuditeljima
  • Daviho osigurava’’full service management’’
  • Jednostavno i učinkovito sklapanje suradnje

O DAVIHU…

Daviho je agencija koja djeluje od 2015. godine te u svom timu zapošljava stručnjake za marketing, promociju, nekretnine te turistički sadržaj. Kao dio grupacije koja pod sobom nosi neke od najjačih brendova na turističkom tržištu u sferi usluga u županiji, Daviho garantira profesionalnost te maksimalan angažman u svrhu zadovoljenja svih potreba i želja kako Vaših gostiju, tako i Vas kao vlasnika/upravitelja.

Odabirom Daviha odabirete sezonu bez stresa te svoju uslugu podižete na višu razinu i postajete prepoznatljivi na tržištu.

U prethodnih 5 godina zastupali smo 200 objekata i ostvarili zavidne rezultate u turizmu i ugostiteljstvu te postali vodeći online travel provider. U našu posvećenost prodaji i promociji uvjerili su se i naši partneri, ekskluzivne vile i kuće za odmor, posredničke agencije, hoteli. Postanite i vi dio naše ponude!

Kontaktirajte nas: